ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το ξενοδοχείο Ήρα βρίσκεται στους πρόποδες του ιερού βράχου της Ακρόπολης, μόλις μία ανάσα από τον εμβληματικό Παρθενώνα και το σύγχρονο Μουσείο της Ακρόπολης. Συνδέεται άμεσα με τους παρακείμενους αρχαιολογικούς χώρους της πρωτεύουσας, με το ιστορικό κέντρο να προσφέρει το ιδανικό μέρος για να εξερευνήσει κάποιος την Αθήνα.
Οι επισκέπτες μας ωφελούνται από την απρόσκοπτη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς (τρένο, τραμ, μετρό, ταξί) και έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στον προορισμό της επιλογής τους εύκολα και γρήγορα.

Πώς να έρθετε στο Ξενοδοχείο Ήρα:
  • Από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
  • Από το Λιμάνι του Πειραιά

Από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

1.
Με Μετρό / Προαστιακό
Θα επιβιβαστείτε στο Μετρό από τον Σταθμό του Αεροδρομίου και θα κατεβείτε στον Σταθμό Σύνταγμα. Εκεί θα αλλάξετε γραμμές με κατεύθυνση προς το Ελληνικό και θα κατεβείτε στην πρώτη στάση, στον Σταθμό Ακρόπολη. Από τον Σταθμό της Ακρόπολης, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων, περπατώντας στην οδό Μακρυγιάννη/Φαλήρου.
Εκτιμώμενος χρόνος από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» έως το Ξενοδοχείο είναι 60 λεπτά.
2. Με Ταξί
Εκτιμώμενος χρόνος από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» έως το Ξενοδοχείο είναι 30-40 λεπτά, ενώ το αντίτιμο μαζί με όλες τις χρεώσεις από τις 05:00 πμ έως τα μεσάνυχτα ανέρχεται στα 38 ευρώ περίπου. Από τα μεσάνυχτα και έως τις 05:00 πμ, το αντίτιμο ανέρχεται περίπου στα 54 ευρώ.
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, οι οδηγοί ταξί οφείλουν να παρέχουν κατόπιν αιτήματος απόδειξη για το πληρωθέν ποσό της μεταφοράς. Η απόδειξη θα πρέπει επίσης να αναγράφει τον αριθμό μητρώου του οδηγού, καθώς και το πλήρες ονοματεπώνυμό του.
3. Με το Λεωφορείο X95
Παίρνετε το λεωφορείο X95 έως το Σύνταγμα και έπειτα επιβιβάζεστε στο Μετρό, επιλέγοντας τη Γραμμή 2 με κατεύθυνση τον Άγιο Δημήτριο. Κατεβαίνετε στον Σταθμό Ακρόπολη.
4. Με Ιδιωτική Μεταφορά
Μπορούμε να οργανώσουμε ιδιωτική μεταφορά για εσάς. Το κόστος ανέρχεται στα 45 ευρώ ανάμεσα στις 05:00 πμ και τα μεσάνυχτα, ενώ από τα μεσάνυχτα έως και τις 05:00 πμ το κόστος ανέρχεται στα 60 ευρώ.


Από το Λιμάνι του Πειραιά

1.
Με Μετρό / Προαστιακό
Θα επιβιβαστείτε στο Μετρό από τον Σταθμό Πειραιά και θα αποβιβαστείτε στον Σταθμό Ομόνοια. Στον Σταθμό Ομόνοια θα αλλάξετε γραμμές με κατεύθυνση στο Ελληνικό και θα κατεβείτε στην πρώτη στάση, στον Σταθμό Ακρόπολη. Από τον Σταθμό της Ακρόπολης, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων, περπατώντας στην οδό Μακρυγιάννη/Φαλήρου.
Εκτιμώμενος χρόνος από τον Πειραιά έως το Ξενοδοχείο είναι 30 λεπτά.
2. Με Ταξί
Εκτιμώμενος χρόνος από τον Πειραιά έως το Ξενοδοχείο είναι 15 λεπτά, ενώ το αντίτιμο μαζί με όλες τις χρεώσεις από τις 05:00 πμ έως τα μεσάνυχτα ανέρχεται στα 15 ευρώ περίπου. Από τα μεσάνυχτα και έως τις 05:00 πμ, το αντίτιμο ανέρχεται περίπου στα 25 ευρώ.
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, οι οδηγοί ταξί οφείλουν να παρέχουν κατόπιν αιτήματος απόδειξη για το πληρωθέν ποσό της μεταφοράς. Η απόδειξη θα πρέπει επίσης να αναγράφει τον αριθμό μητρώου του οδηγού, καθώς και το πλήρες ονοματεπώνυμό του.
3. Με Ιδιωτική Μεταφορά
Μπορούμε να οργανώσουμε ιδιωτική μεταφορά για εσάς. Το κόστος ανέρχεται στα 25 ευρώ ανάμεσα στις 05:00 πμ και τα μεσάνυχτα, ενώ από τα μεσάνυχτα έως και τις 05:00 πμ το κόστος ανέρχεται στα 28 ευρώ.
HERA HOTEL Αθήνα
Φαλήρου 9, 11742, Ακρόπολη, Αθήνα, Ελλάδα
Τ: +30-210-9236682, +30-210-9235618
F : +30-210-9238269, E-mail:info@herahotel.gr
Business number: MHTE 0206Κ014Α001400
© 2020 Hera Hotel. All rights reserved. | Privacy Policy
Site by Overron