Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

To ξενοδοχείο Ήρα σέβεται την σημασία που έχει η ορθή συλλογή, διατήρηση, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων των πελατών του καθώς και των επισκεπτών/χρηστών της ιστοσελίδας του και δηλώνει ρητά ότι τηρεί όλα τα εχέγγυα ασφαλούς διαχείρισης και προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σε συμμόρφωση των όσων ορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό υπ’ αρ. 2016/679 (GDPR), καθώς και στην εθνική και ενωσιακή νομοθεσία που ισχύει σήμερα ή θα ισχύσει στο μέλλον. Το ξενοδοχείο Ήρα δεσμεύεται να διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή και προστατευμένα. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για το ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε και γιατί.
Μόνο άτομα ηλικίας από 18 ετών και άνω μπορούν να παρέχουν τη δική τους συγκατάθεση. Αν είστε κάτω των 18 ετών (ανήλικη/ος), παρακαλούμε μην προβείτε σε καμία κράτηση ή/και μη καταχωρήσετε καμία πληροφορία στην ιστοσελίδα μας. 
Οι παρόντες όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν. Είναι δική σας ευθύνη να ανατρέχετε στους Όρους και την Πολιτική Προστασίας του Ξενοδοχείο μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Για όλες τις παρεχόμενες από την επιχείρησή μας υπηρεσίες, ‘Υπεύθυνος Επεξεργασίας’ των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ‘ΗΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ’ και τον δτ ‘ΗΡΑ Α.Ε’, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, με ΑΦΜ 094079033 και έδρα Αθήνα, , οδός Φαλήρου, αρ. 9, ΤΚ 11742 (Ακρόπολη). 
‘Εκτελών την Επεξεργασία’ για την παροχή των υπηρεσιών του συστήματος online κρατήσεων είναι η εταιρεία με την επωνυμία  ‘WebHotelier Technologies Limited’, με έδρα την Λευκωσία Κύπρου, οδός Μνασιάδου, αρ. 9 (Κτίριο Δημόκριτος, γραφείο 16), 1065, Κύπρος, όπως νόμιμα εκπροσωπείται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συλλογή και τους σκοπούς επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από την Webhotelier, παρακαλούμε ανατρέξτε στην τηρούμενη από εκείνη Πολιτική Προστασίας Απορρήτου.  
Η Webhotelier λειτουργεί το σύστημα online κρατήσεων για λογαριασμό του ξενοδοχείου μας, έχει συμμορφωθεί στις υποχρεώσεις του GDPR και δεσμεύεται για την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών του ως άνω συστήματος. 

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, τα στοιχεία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας).

Το HERA HOTEL, συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (IP address, cookies, ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας κτλ) που σας αφορούν, όταν επισκέπτεστε τον παρόντα ιστότοπο καθώς και  όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας (κράτηση ξενοδοχείου ή εστιατορίου) μέσω του ιστοτόπου μας, ή μέσω φυσικής παρουσίας στο ξενοδοχείο μας, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e- mail) ή μέσω τηλεφώνου καθώς και όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διατηρούμε στην ιστοσελίδα μας ή ακόμα και όταν θέλετε να μας στείλετε πληροφορίες με κάποιο άλλο τρόπο (πχ ταχυδρομείο) και ως εκ τούτου διαβιβάζετε τα δεδομένα σας σε εμάς για το σκοπό αυτό.

Κάθε συναλλαγή με το HERA HOTEL απαιτεί τη συλλογή προσωπικών δεδομένων. Η εκ μέρους σας προσκόμιση, αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) ή δια αλληλογραφίας των προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται ότι συναινείτε αυτά τα δεδομένα να χρησιμοποιούνται από  το HERA HOTEL και το προσωπικό του για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η συλλογή, επεξεργασία και διατήρηση των δεδομένων αυτών γίνεται, ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με την κείμενη εθνική και ενωσιακή νομοθεσία και την παρούσα πολιτική απορρήτου και πάντοτε σύμφωνα με την δοθείσα από εσάς συγκατάθεση, την οποία μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε.

Πώς τα χρησιμοποιούμε;

Γιατί;

Για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε, λχ σε σχέση με την κράτησή σας είτε αυτή γίνει τηλεφωνικά, είτε μέσω email, είτε μέσω του συστήματος online κρατήσεων μέσω της Webhotelier

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα στοιχεία σας για την ορθή και προσήκουσα κράτηση του δωματίου που επιθυμείτε να διαμείνετε ή του εστιατορίου μας και εν γένει των υπηρεσιών μας με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Για την αποστολή μηνυμάτων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) ή με προσωπικό μήνυμα (sms)

Ώστε να σας ενημερώσουμε για κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την κράτησή σας ή  σε περίπτωση κάποιας αλλαγής ή ερώτησης σχετικά με την διαμονή σας να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 Ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τυχόν προσφορές/νέα του ξενοδοχείου μας, στην περίπτωση μόνο που ρητά έχετε συγκατατεθεί στην λήψη τέτοιας ενημέρωσης.

Για τα στοιχεία των χρεωστικών/πιστωτικών σας καρτών ή άλλων μέσων πληρωμής

Για λόγους λογιστικής, χρέωσης και ελέγχου, καθώς και για την ανίχνευση ή την αποτροπή τυχόν περιστατικών απάτης.

Για την δημιουργία λογαριασμού στο πρόγραμμα ‘Loyalty Club’

Χωρίς τα στοιχεία σας δεν είναι δυνατόν να γίνετε μέλος του Loyalty Club και να απολαύσετε τα προνόμια και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα μέλη του προγράμματος αυτού.

Για λόγους ασφάλειας, υγείας, πρόληψης και εντοπισμού αξιόποινων ενεργειών ή για να συμμορφωθούμε σε κάποια νομική υποχρέωση

Για την πρόληψη και τον εντοπισμό αξιόποινων ενεργειών είτε εναντίον σας είτε εναντίον της επιχείρησής μας ή για συμμορφωθούμε στις εκ του νόμου υποχρεώσεις μας έναντι των Αρχών (πχ. Τουριστική Αστυνομία).

Για διοικητικούς και νομικούς σκοπούς

Για στατιστική ανάλυση και ανάλυση μάρκετινγκ, δοκιμές συστημάτων, έρευνες πελατών, συντήρηση και ανάπτυξη, καθώς και για την αντιμετώπιση διαφορών ή/και αξιώσεων.

Ενδέχεται να πραγματοποιήσουμε τη δημιουργία προφίλ δεδομένων με τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς για λόγους στατιστικής ανάλυσης και ανάλυσης μάρκετινγκ, ώστε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.


 

Πώς χρησιμοποιούμε περαιτέρω προσωπικά δεδομένα των πελατών μας

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων

Γιατί;

Εθνικότητα, ημερομηνία γέννησης, φύλο

Για λόγους στατιστικής ανάλυσης και ανάλυσης μάρκετινγκ στο πλαίσιο της ενδεχόμενης δημιουργίας προφίλ.

Ιατρικές παθήσεις για διαμένοντες που έχουν ειδικές ιατρικές ή διατροφικές απαιτήσεις και/ή Προσωπικά στοιχεία σχετικά με τη σωματική ή ψυχική σας υγεία.

Για λόγους ασφάλειας της υγείας σας, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να αναβαθμίσουμε την εμπειρία σας.

Πληροφορίες σχετικά με τις αγορές από εσάς προϊόντων και υπηρεσιών αξιόπιστων συνεργατών μας

Για λόγους στατιστικής ανάλυσης και ανάλυσης μάρκετινγκ στο πλαίσιο της ενδεχόμενης δημιουργίας προφίλ.


 

Το ιστορικό της επικοινωνίας σας με το Ξενοδοχείο Ήρα

Για παράδειγμα τι συζητήσαμε μέσω τηλεφώνου, μέσω email ή μέσω Facebook, κοκ

Πώς το χρησιμοποιούμε

Γιατί;

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκτέλεση της κράτησης τους στο ξενοδοχείο ή το εστιατόριό μας

Για την ορθή εκτέλεση της κράτησης σας και για να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή καταναλωτική εμπειρία

Για την εκπαίδευση του προσωπικού μας

Ώστε κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση


 

Πληροφορίες που μας δίνετε όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας (ΙP address) και δεδομένα που αφορούν την τοποθεσία σας, στην περίπτωση που επιθυμείτε να την μοιραστείτε μαζί μας.

Πώς τις χρησιμοποιούμε

Γιατί;

Για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες επιλογές (όπως η επιλογή γλώσσας)

Για να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία

Για να προστατεύσουμε τον ιστότοπό μας

Για την πρόληψη και τον εντοπισμό αξιόποινων ενεργειών είτε εναντίον σας είτε εναντίον της επιχείρησής μας & για να τηρήσουμε την υποχρέωσή μας περί ασφαλούς συλλογής, επεξεργασίας και διατήρησης των δεδομένων σας


 

Δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε κανενός είδους προσωπικό δεδομένο – πληροφορία από τα παραπάνω. Στην περίπτωση όμως που δεν το κάνετε, στο μέτρο που αυτό είναι απαραίτητο δεν θα είναι εφικτό να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε και να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή καταναλωτική εμπειρία που το ξενοδοχείο Ήρα είναι σε θέση να σας προσφέρει. Ωστόσο, εφόσον το επιλέξετε, θα το σεβαστούμε απόλυτα.

Διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Η επιχείρησή μας δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δεν μεταβιβάζει με καθ’ οποιοδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε αιτία προς οποιοδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες χρηστών/επισκεπτών/πελατών. 

Ωστόσο, ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά δεδομένα, που εσείς μας έχετε δώσει με την ρητή συγκατάθεσή σας, με τους αποκλειστικώς αναφερόμενους παρακάτω τρίτους για τους σκοπούς που εκτίθενται παρακάτω, πάντοτε υπό την προϋπόθεση ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οιαδήποτε παράνομη επεξεργασία:


 

Τρίτοι στους οποίους ενδέχεται να διαβιβαστούν δεδομένα

Γιατί;

Τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Για την διευκόλυνση και την ορθή εκτέλεση των πληρωμών σας προς εμάς.

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την παρακολούθηση τυχόν αξιόποινων ενεργειών

Συνεργάτες υπηρεσιών μάρκετινγκ (μέσω e-mail)

Για την διεξαγωγή ερευνών πελατών και για την προσήκουσα εκτέλεση στοχευμένων εκστρατειών μάρκετινγκ

Ρητά κατονομαζόμενοι στην ιστοσελίδα μας συνεργάτες (πχ WelcomePickUps, Big Olive, Chat Tours)

Είναι βοηθητικοί συνεργάτες του ξενοδοχείου Ήρα οι οποίοι παρέχουν στον ιστότοπό μας προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια.
Για την συλλογή, αποθήκευση και τους σκοπούς επεξεργασία των δεδομένων σας από τους τρίτους φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη και για αυτό παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τις δικές πολιτικές απορρήτου τους.

Σε ταξιδιωτικά γραφεία/εταιρικούς ταξιδιωτικούς συνεργάτες μας

Για να τους βοηθήσουμε να αξιολογήσουν την συμμόρφωση με τις πολιτικές ταξιδίου ή τη συμμετοχή στα ειδικά προγράμματα τιμών ή για συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ με τους εταιρικούς ταξιδιωτικούς συνεργάτες μας.
Για να μπορούν οι συνεργάτες μας να σας αναγνωρίζουν όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή τις εφαρμογές τους με σκοπό να σας παρέχουν ακόμα πιο εξατομικευμένες προσφορές.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (πχ Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube, Instagram)

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας μέσα από αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την τηρούμενη από αυτούς Πολιτική Απορρήτου των, για να βελτιωθεί και να εξατομικευτεί η χρήση του ιστοτόπου.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτές τις πρακτικές, συμβουλευθείτε την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου των τρίτων παρόχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επαγγελματίες νομικούς και συμβούλους και φορείς επιβολής του νόμου

Για να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας που προκύπτουν από την μη προσήκουσα εκτέλεση της μεταξύ μας σχέσης ή/και σύμβασης

Κυβερνητικές Αρχές

Για τη συμμόρφωση της επιχείρησής μας με νομικές απαιτήσεις


 

Προωθητικά / διαφημιστικά μηνύματα

Με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας και εφόσον δεν την έχετε ανακαλέσει, δικαιούμαστε να σας αποστέλλουμε, σε τακτικά διαστήματα, μηνύματα προωθητικού / διαφημιστικού περιεχομένου, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), είτε με προσωπικό μήνυμα (sms) με σκοπό να ενημερώνεστε για τα νέα και τις κατά καιρούς προσφερόμενα πακέτα προσφορών του ξενοδοχείου Ήρα.

Πώς να σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά/διαφημιστικά μηνύματα από το ξενοδοχείο Ήρα:

Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά/διαφημιστικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή, α) είτε δηλώνοντάς το κατά το στάδιο της κράτησής σας, β) είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο ‘unsubscribe’ ο οποίος θα βρίσκετε σε κάθε email που θα λαμβάνετε από το ξενοδοχείο μας, είτε γ) επικοινωνώντας μαζί μας στο info@herahotel.gr δηλώνοντάς μας ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα.

Το ξενοδοχείο Ήρα μόλις λάβει το αίτημά σας, με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, θα το επεξεργαστεί και θα σταματήσετε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail).

Αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων

Το ξενοδοχείο Ήρα δηλώνει ρητά ότι διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που οι πελάτες ή/και οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν γνωστοποιήσει και μόνον αυτά για όσο χρονικό  διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ή/και για όσο χρονικό διάστημα διατηρείτε ενεργό τον λογαριασμό σας ως μέλος του Loyalty Club, λαμβάνοντας υπόψη την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε και τη δυνατότητα να πετύχουμε τους σκοπούς αυτούς με άλλα μέσα.

Στο μέτρο που κριθεί ευλόγως απαραίτητο, σε συμμόρφωση της επιχείρησής μας στις υποχρεώσεις και απαιτήσεις που απορρέουν από τον νόμο, είτε για την επίλυση διαφορών, είτε για την πρόληψη και τον εντοπισμό αξιόποινων ενεργειών, η επιχείρησή μας δικαιούται να διατηρήσει αποθηκευμένα τα προσωπικά σας δεδομένα, ακόμα και αν δεν είναι πλέον αναγκαίο για την παροχή των υπηρεσιών μας ή/και δεν παραμένει ενεργός ο λογαριασμός σας ως μέλος του Loyalty Club.

Ειδικότερα διατηρούμε το μέρος εκείνων των προσωπικών δεδομένων που είναι απαραίτητα για την συμμόρφωση μας στις νομικές μας υποχρεώσεις και την ικανοποίηση των κρατήσεων σας για δέκα (10) έτη μετά τη λήξη της παροχής των υπηρεσιών στο ξενοδοχείο μας ή άλλως για όσο χρονικό διάστημα ορίζεται από άλλη νομοθεσία. Μόλις λάβουμε το αίτημά σας για διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και εφόσον ισχύει ένας από τους κάτωθι αποκλειστικά αναφερόμενους και περιγραφόμενους λόγους (στην ενότητα ‘τα δικαιώματά σας’), θα τα διαγράψουμε με ασφάλεια το συντομότερο δυνατόν, κατά τρόπο που δεν θα επιτρέπει την επαναφορά ή αναδόμηση των στοιχείων που διαγράφησαν. Σε κάθε περίπτωση, 
Επίσης, με την πάροδο του χρόνου εξετάζουμε κατά πόσον μπορούμε να τα διατηρήσουμε ανώνυμα, ώστε να μην μπορούν πλέον να συσχετιστούν με εσάς ή/και να σας ταυτοποιήσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσουμε χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

 

Τα δικαιώματά σας

Έχετε μια σειρά δικαιωμάτων επί των προσωπικών σας δεδομένων-στοιχείων, που έχετε γνωστοποιήσει στο Ξενοδοχείο Ήρα. Αναλυτικά:

  • Το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τον τρόπο συλλογής, επεξεργασίας, διατήρησης και αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων από την επιχείρησή μας (δείτε τα παραπάνω!)

  • Το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στα προσωπικά δεδομένα, στοιχεία και πληροφορίες που εσείς οι ίδιοι έχετε γνωστοποιήσει στην επιχείρησή μας

  • Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε -σε περίπτωση που δεν είναι ακριβή- τα δεδομένα που η επιχείρησή μας διατηρεί για το άτομό σας και το δικαίωμα να τροποποιήσετε (μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού -προφίλ-) κάθε στοιχείο που αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα

  • Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που η επιχείρησή μας διατηρεί για το άτομό σας. Στην περίπτωσή αυτή, η επιχείρησή μας υποχρεούται να διαγράψει τα δεδομένα σας, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, και θα το πράξει εφόσον ισχύει ένας από τους κάτωθι αποκλειστικά αναφερόμενους λόγους: 

α) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν από την επιχείρησή μας ή υποβλήθηκαν κατ` άλλο τρόπο σε επεξεργασία,

β) ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων από την επιχείρησή μας και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία και στο μέτρο που δεν υπάρχει τέτοια νομική βάση, 

γ) αντιτίθεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία

δ) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα,

ε) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα πρέπει να διαγραφούν, ώστε να τηρηθεί νομική υποχρέωση βάσει του εθνικού και ενωσιακού δικαίου στο οποίο υπόκειται η επιχείρησή μας

στ) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα έχουν συλλεχθεί σε σχέση με την προσφορά υπηρεσιών της κοινωνίας των πληροφοριών απευθείας σε παιδί, όπως ειδικότερα αναφέρονται στο αρ. 8§1 του ΓΚΠΔ

  • Το δικαίωμα να σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά/διαφημιστικά μηνύματα από την επιχείρησή μας, είτε μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού, είτε μέσω του συνδέσμου ‘unsubscribe’, ο οποίος υπάρχει σε κάθε σχετικό email που λαμβάνετε από την επιχείρησή μας

  • Το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχετε παράσχει στην επιχείρησή μας, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο καθώς και το δικαίωμα να διαβιβάζετε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα στη φορητότητα).

Στην περίπτωση που ασκήσετε κάποιο από τα παραπάνω δικαιώματά σας, θα χρειαστεί να μας δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες για το άτομό σας, ώστε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, λαμβάνοντας έτσι ένα πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να μην αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει το δικαίωμα να τα λάβει.

Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο τέλος ή αμοιβή. Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε άμεσα το εκάστοτε αίτημα σας, εφόσον είναι εφικτό και νόμιμο. 

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, θα πρέπει να υποβάλετε ένα ηλεκτρονικό έντυπο αιτήματος στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@herahotel.gr  ή εναλλακτικά να επικοινωνήσετε ταχυδρομικώς με το Ξενοδοχείο μας που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Φαλήρου αρ. 9, Ακρόπολη, ΤΚ 11742.

Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα ως άνω αναφερόμενα δικαιώματά σας, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίησή του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την λήψη του σχετικού αιτήματός σας. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε άμεσα είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του.
Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και εφόσον πριν προσεγγίσετε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων, επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε με την επιχείρησή μας - χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας – με σκοπό να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας, μπορείτε να προσφύγετε Προσωπικού Χαρακτήρα , εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr 
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600
Fax: +30 210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: complaints@dpa.gr

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer - Ασφαλές Στρώμα Υποδοχών). Η τεχνολογία SSL αποτελεί τη βασική μέθοδο στον κλάδο κρυπτογράφησης προσωπικών πληροφοριών και στοιχείων πιστωτικών καρτών, για την εξασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς τους στο διαδίκτυο. Όλα τα στοιχεία πληρωμών μεταβιβάζονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης SSL σε μια αποκλειστική υποδομή δικτύου (Multiprotocol Label Switching - MPLS) και αποθηκεύονται σύμφωνα με τα Πρότυπα Ασφαλείας Δεδομένων του Κλάδου Καρτών Πληρωμής (PCI DSS).

Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε αξιόπιστους τρίτους για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη να διαθέτουν τα κατάλληλα μέτρα τεχνικής και επιχειρησιακής ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτή ισχύει κάθε φορά.

Ενότητα Loyalty Club

Πληροφορίες από λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook), λογαριασμούς Google, λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) όταν συνδέεστε στο Loyalty Club

Πώς το χρησιμοποιούμε

Γιατί;

Διευκολύνουμε την σύνδεσή σας  στην ενότητα Loyalty Club χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε ξεχωριστό λογαριασμό 

Για να γίνει ευκολότερο για το ξενοδοχείο μας να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
Για να απολαύσετε τα προνόμια του Loyalty club.

Κάνουμε τις εμπειρίες σας σε εμάς πιο προσωπικές και κοινωνικές 

Για να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή καταναλωτική εμπειρία και για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να μας προτιμήσετε ξανά για την διαμονή και τις υπηρεσίες μας.

Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την εγγραφή σας στο Loyalty Club μας υποβάλλονται σε επεξεργασία με τις προϋποθέσεις και τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Έχετε τη δυνατότητα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία τους από εμάς και να διαγράψετε ανά πάσα στιγμή τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλοντας μας αίτημα διαγραφής από το Loyalty Club α) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλοντας το αίτημά σας στο info@herahotel.gr ή β) επικοινωνώντας ταχυδρομικώς με το Ξενοδοχείο μας στην Αθήνα, στην οδό Φαλήρου αρ. 9, Ακρόπολη, ΤΚ 11742.

Ανήλικοι κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται να δημιουργήσουν λογαριασμό και να γίνουν μέλη του Loyalty Club. Σεβόμενοι την σημασία των προσωπικών δεδομένων των ανηλίκων και την ανάγκη τήρησης επιπλέον εχεγγύων ασφαλείας, διαγράφουμε κάθε λογαριασμό που δημιουργήθηκε από ανήλικο/η κάτω των 18ετών αμέσως μόλις το εντοπίσουμε.

Cookies και παρακολούθηση ιστότοπου

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνολογιών που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας www.herahotel.gr και τις άλλες υπηρεσίες μας. Χρειαζόμαστε τα cookies για την αναγνώριση και εξουσιοδότησή σας καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα μας. Τα cookies χρησιμεύουν επίσης για να παρακολουθούν τις προτιμήσεις των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιώντας τη σελίδα μας συμφωνείτε στο γεγονός ότι χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες με τους τρόπους που περιγράφονται σε αυτήν τη σελίδα.Σημειώνεται ότι διαγράφοντας τα cookies ή απενεργοποιώντας μελλοντικά cookies ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές ή λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.

Tα cookies είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποστέλλεται από ένα διακομιστή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή σε μια κινητή συσκευή που είναι αποθηκευμένη στην προσωρινή μνήμη του browser σας ή σε μια κινητή συσκευή. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας ώστε να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies.

Οι τεχνολογίες παρακολούθησης έχουν δύο διαφορετικές διάρκειες ζωής που διαχωρίζουν τα cookies σε: α) συνεχή, πράγμα που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας θυμάται ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας για την προβολή του ιστότοπου και έτσι σας αναγνωρίζει κάθε φορά που επιστρέφετε. Τα μόνιμα cookies αποθηκεύονται στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης ή την κινητή συσκευή σας, έως ότου επιλέξετε να τα διαγράψετε β) Cookies περιόδου σύνδεσης τα οποία είναι συγκεκριμένα για μια συγκεκριμένη επίσκεψη στον ιστότοπο, για τη μεταφορά πληροφοριών καθώς βλέπετε διαφορετικές σελίδες στην ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να καταχωρίσετε ξανά πληροφορίες. Τα cookies περιόδου σύνδεσης λήγουν και διαγράφονται αυτομάτως όταν αφήνετε τον ιστότοπο ή κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες οι οποίες θα επιτρέψουν στον οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη της ιστοσελίδας και επιπρόσθετα με την χρήση cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα και τα αρχεία του Η/Υ σας.

Εφαρμοστέο δίκαιο – Δικαιοδοσία
Τυχόν διαφορές που θα ανακύψουν από την εφαρμογή ή/και ερμηνεία των παρόντων όρων και με την προϋπόθεση ότι η φιλική/συμβιβαστική επίλυση αποβεί άκαρπη, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.


 

HERA HOTEL Αθήνα
Φαλήρου 9, 11742, Ακρόπολη, Αθήνα, Ελλάδα
Τ: +30-210-9236682, +30-210-9235618
F : +30-210-9238269, E-mail:info@herahotel.gr
Business number: MHTE 0206Κ014Α001400
© 2018 Hera Hotel. All rights reserved. | Privacy Policy
Site by Overron