Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Με μαγευτική θέα στο Φάληρο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποτελείται από ένα συγκρότημα κτιρίων σε μια τεράστια έκταση γεμάτη πράσινο. Αν και βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο στην Αθήνα, εν τούτοις προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τους φρενήρεις ρυθμούς της πρωτεύουσας. Πρόκειται σαφώς για μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ελλάδας, έχοντας προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Στο συγκρότημα, θα βρείτε την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας καθώς και το Μέγαρο Μουσικής. Επομένως, κατανοεί κανείς ότι πρόκειται πράγματι για μια καλλιτεχνική καινοτομία, στεγάζοντας τόσο σημαντικά κτίρια και φροντίζοντας ως αρωγός την ανάπτυξη των τεχνών στη χώρα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τους πλούσιους κήπους και τον ανοιχτό χώρο, δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να αναπνεύσουν καθαρό αέρα και να απολαύσουν ένα εξαίσιο αριστούργημα αρχιτεκτονικής.
Αν και το ίδρυμα δημιουργήθηκε με ιδιωτική συμβολή και πρωτοβουλία, έγινε η δωρεά του στο Ελληνικό Κράτος και αυτό αποτυπώνει εύγλωττα το μεγαλείο της συγκεκριμένης επένδυσης.
Οργανώστε την επίσκεψή σας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μαγευτείτε από τον εξαιρετικό  σχεδιασμό και την αύρα της σύγχρονης εποχής, η οποία θα σας περιβάλλει αμέσως μόλις φτάσετε.

Δες περισσότερα για το boutique ξενοδοχείο Ήρα εδώ!
HERA HOTEL Αθήνα
Φαλήρου 9, 11742, Ακρόπολη, Αθήνα, Ελλάδα
Τ: +30-210-9236682, +30-210-9235618
F : +30-210-9238269, E-mail:info@herahotel.gr
Business number: MHTE 0206Κ014Α001400
© 2020 Hera Hotel. All rights reserved. | Privacy Policy
Site by Overron