Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – Ίδρυμα Ωνάση

Έχοντας ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό μόλις το 2010, το Ίδρυμα Ωνάση με την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα αρχιτεκτονικής και σύγχρονου στυλ στην καρδιά της Αθήνας. Εκτός από την τεράστια έκταση που γεμίζει με άφθονο φυσικό φως και φιλοξενεί αξιόλογες εκθέσεις, αυτό το εγχείρημα φιλοδοξεί να υποστηρίξει τους Έλληνες καλλιτέχνες ποικιλοτρόπως. Επομένως, είναι ένα εντυπωσιακό κτίσμα που κρατά γερά το αυθεντικό νόημα της Ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού, σε συνεχή αναζήτηση ανάπτυξης των τεχνών. 
Οι χώροι του εκτείνονται σε 18.000 τετραγωνικά μέτρα, στέκοντας επιβλητικό ως κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού. Είναι εύκολα προσβάσιμο και καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι των αισθήσεων, σε έναν κόσμο όπου η τέχνη γιορτάζεται με τη μεγαλοπρέπεια που της αρμόζει. Στο εσωτερικό, υπάρχουν εγκαταστάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, συνέδρια και κάθε λογής εκδηλώσεις. Φυσικά, η σφραγίδα του Αριστοτέλη Ωνάση είναι παντού στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. 
Ολόκληρη η οικογένεια Ωνάση τιμάται, με τα ονόματά τους να έχουν δοθεί σε ειδικές αίθουσες του κτιρίου. Ένα πλούσιο πρόγραμμα κοσμεί το κτίριο κάθε χρόνο, με εντυπωσιακές εκθέσεις και παραστάσεις να δίνουν ακόμη περισσότερη αίγλη στο φαντασμαγορικό εσωτερικό της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. 
Είτε είστε λάτρεις της τέχνης ή οπαδοί της σύγχρονης αισθητικής, μια επίσκεψη στο Ίδρυμα Ωνάση πάντοτε κρύβει εκπλήξεις και ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Δες περισσότερα για το ξενοδοχείο στην Πλάκα Ήρα εδώ!
HERA HOTEL Αθήνα
Φαλήρου 9, 11742, Ακρόπολη, Αθήνα, Ελλάδα
Τ: +30-210-9236682, +30-210-9235618
F : +30-210-9238269, E-mail:info@herahotel.gr
Business number: MHTE 0206Κ014Α001400
© 2020 Hera Hotel. All rights reserved. | Privacy Policy
Site by Overron