Πλάκα

Ένα από τα πολλά πρόσωπα της Αθήνας αποκαλύπτεται  στην Πλάκα. Μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη ημέρα εκεί ή να την συνδυάσετε με τον περίπατό σας στους ενοποιημένους αρχαιολογικούς χώρους. Βρίσκεται κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στην βόρεια κλιτύ του και είναι η γραφικότερη περιοχή της Αθήνας. Μια βόλτα στην Πλάκα αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των σημερινών Αθηναίων, ιδιαίτερα τα Κυριακάτικα πρωινά, βοηθώντας τους να διατηρήσουν τις ισορροπίες τους μέσα στην πολύβουη ζωή της πρωτεύουσας. Μια απόδραση στο παρελθόν, σε μια εποχή όπου η ζωή ήταν απλούστερη.
Η Πλάκα είναι γεμάτη νεοκλασικά κτίρια και δεν λείπουν τα δείγματα σπιτιών από προηγούμενους αιώνες που δίνουν αυτήν την αίσθηση του χωριού μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα.
Στους πιο τουριστικούς δρόμους της Πλάκας, Αδριανού, Πανδρόσου, Κυδαθηναίων, αλλά και στα γύρω μικρότερα στενά, ο επισκέπτης θα εντυπωσιαστεί από την πολυχρωμία ανθρώπων, αλλά και  μικρών και μεγαλύτερων μαγαζιών, όπου θα βρει κανείς από αναμνηστικά αγαλματίδια, δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια, κοσμήματα,  μέχρι φυσικά καλλυντικά και ρούχα.
Δεν λείπουν φυσικά τα ταβερνάκια και μεζεδοπωλεία με τυπικά ελληνικά πιάτα, αλλά και πιο εξελιγμένες γεύσεις σε κάποια πιο προχωρημένα και πολύ δημοφιλή «φαγάδικα».
HERA HOTEL Αθήνα
Φαλήρου 9, 11742, Ακρόπολη, Αθήνα, Ελλάδα
Τ: +30-210-9236682, +30-210-9235618
F : +30-210-9238269, E-mail:info@herahotel.gr
Business number: MHTE 0206Κ014Α001400
© 2018 Hera Hotel. All rights reserved. | Privacy Policy
Site by Overron