Μουσεία

Όπως είναι φυσικό η Αθήνα είναι γεμάτη Μουσεία. Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Νέο Μουσείο της  Ακρόπολης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Κεραμικού, το Μουσείο της Αρχαίας Αγοράς(Στοά Αττάλου), το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, η Εθνική Πινακοθήκη - Μουσείο Αλεξ. Σούτσου, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Πολεμικό Μουσείο, το Μουσείο Μπενάκη, το Νομισματικό Μουσείο Αθηνών, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, είναι μόνον μερικά από τα 50 Μουσεία της πρωτεύουσας.

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού, στον ίδιο ακριβώς χώρο όπου παλιά στεγαζόταν η ζυθοποιία Φιξ. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πολιτιστικό παρελθόν, παρόν αλλά και μέλλον της Ελλάδας, μέσα από έναν εξαιρετικά μεγάλο χώρο σε μέγεθος. Υπάρχουν εκθέσεις που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας επιτρέψουν να δείτε το μεγαλείο της Ελληνικής καλλιτεχνικής έκφρασης στο σύνολό της. 
Όλοι οι σπουδαίοι σύγχρονοι καλλιτέχνες είναι εδώ μέσα από το έργο τους, συμπεριλαμβανομένου του Κώστα Τσόκλη αλλά και του Λουκά Σαμαρά. Υπάρχουν επίσης θαυμάσιες προσθήκες από αξιόλογους καλλιτέχνες παγκοσμίως, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συλλογή του μουσείου συνεχώς εμπλουτίζεται με ολοένα και περισσότερα καλλιτεχνικά αριστουργήματα. 
Χάρη στην κεντρική τοποθεσία και το εμβληματικό κτίριο, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όσους ταξιδιώτες επισκέπτονται την Αθήνα από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Θα βρείτε σταθμό μετρό εκεί κοντά (στάση Συγγρού – Φιξ), το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε στο μουσείο εύκολα και γρήγορα. Αξίζει πραγματικά να το επισκεφθείτε, έτσι ώστε να εκτιμήσετε την σύγχρονη τέχνη στην καρδιά της Αθήνας.  
HERA HOTEL Αθήνα
Φαλήρου 9, 11742, Ακρόπολη, Αθήνα, Ελλάδα
Τ: +30-210-9236682, +30-210-9235618
F : +30-210-9238269, E-mail:info@herahotel.gr
Business number: MHTE 0206Κ014Α001400
© 2018 Hera Hotel. All rights reserved. | Privacy Policy
Site by Overron